Obama om Palin: gris med läppstift

Nu är allt om hopp och framtidslöften som bortblåst. Nu ägnar sig Barack Obama all energi åt att smutskasta sina motståndare, särskilt den kvinnliga vicepresidentkandidaten. I går sa han: ”Du kan måla läppstift på en gris. Det är ändå en gris.”
Hårda tag mellan kombatanterna är inte fel, men det kan gå över gränsen och slå tillbaka på den som är värst. Och i Obamas fall tillkommer det faktum att han genom sina grisaktiga attacker förändrar sin egen image — han skulle ju vara den annorlunda politikern som skapade samhörighet och gemenskap, som skulle förena Amerika. Att likna kvinnliga motkandidater med grisar ligger liksom inte i linje med den ambitionen. Se video:
httpv://www.youtube.com/watch?v=FPd4yk0x-eg
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen