Kvinnlig Clinton-rådgivare stöder John McCain

AP skriver i Top Clinton fundraiser backing McCain, not Obama:

John McCains kampanj meddelar att man nu har stöd av Lynn Forester de Rothschild, ledamot i demokratiska partiets nationella valplattformskommitté och framstående supporter till Hillary Clinton. Hon har sagt att hon anser att demokratiska partiets presidentkandidat Barack Obama är arrogant och har problem att knyta an till vanliga amerikaner.

I svenska medier har det fått stor uppmärksamhet att kvinnorörelsen NOW stöder Barack Obama. Men det är en pseudonyhet. NOW ligger lååångt till vänster på den politiska skalan. Att de skulle backa upp en konservativ kvinna som Sarah Palin är otänkbart. NOW-företrädare uttryckte glädje när Ronald Reagan offentliggjorde att han hade alzheimer, något Tammy Bruce berättat i sin bok The Death of Right and Wrong (recenserad här). Bruce var då ordförande för NOW i Los Angeles.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen