Fler Clinton-supportrar byter till McCain

I direktsänd intervju i CNN meddelar industrimannen och New York-profilen Donald Trump, som tidigare givit sitt stöd till Hillary Clinton, att han ska rösta på John McCain. Politico citerar i Trump endorses McCain on Larry King:

— Jag känner John McCain och han är en fantastisk, utomordentlig kille, sa Trump till King. ”Jag har känt honom en längre tid. Och jag står på hans sida, och det bygger på det faktum att jag vet vad han går för. Det här är inte rätt tid för skattehöjningar. Och Obama vill höja skatterna drastiskt.

Nu är det så att betydelsen av kändisars tyckande i politiken överdrivs, och de flesta kändisar står på Obamas sida. Men eftersom det görs så stor affär av att vissa skådespelare stöder Obama, kan det vara intressant att påpeka att en framstående entreprenörer stöder McCain. Trump är inte bara kändis…
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen