Joe Biden: Hillary Clinton hade varit bättre val än mig

Hur desperata demokraterna är framgår av att Barack Obamas valde vicepresidentkandidat Joe Biden antyder att det varit bättre om Obama valt Hillary Clinton som vice istället för honom. Det rapporterar ABC News i Biden: Hillary a Better Pick Than Me.
Detta betyder att Joe Biden kritiserar sin egen chefs omdöme. Det brukar heta att valet av vicepresident är det viktigaste “skarpa” beslut en presidentkandidat fattar före valdagen. Det är ett tecken på dennes omdöme, karaktär och förmåga.
Medan Obamas utvalde själv ifrågasätter det kloka i att välja honom, har McCains val av Sarah Palin inte bara visat att McCain är en förnyare, utan att han är smart och djärv nog att välja någon som hjälper honom att vända hela valrörelsen i hans riktning.
Det blir intressant att se hur amerikanerna tolkar detta.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen