Demokraterna jublar över orkanen Gustav

Den amerikanska vänstern är något extra. Barack Obama vågade inte möta John McCain för frågor och svar på publikfrågor under våren. Men man har inget emot att attackera Sarah Palins barn. Vänsterbloggen DailyKos sprider rykten och hånar hennes 16-åriga dotter Bristol. Townhall rapporterar i Lefty Bloggers Go After Palin’s Daughter.
Och demokrater i Obamas närhet skämtar om att orkanen Gustav kommer att träffa New Orleans när republikanerna ska inleda sitt konvent: ”Koolt, ha, ha”. Bloggen Redstate har fångat deras uttalande på film, Hurricane is God’s Favor to Democrats.
Och Michael Moore är i farten igen: ”Den här orkanen är ett bevis på att det finns en Gud i himmelen, ha, ha”, säger han och skrattar. 
Orkanen Gustav har redan dödat ett 80-tal människor och kan komma att förstöra tusentals människors hem. Och demokraternas reaktion: ”Ha, ha, ha”.
Demokratiska partiet är ett parti för svin. Jag hoppas verkligen dessa självgoda, moraliskt havererade individer inte har något att fira den 5 november. Dagen efter presidentvalet.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen