Obama: första kvinnan i Vita huset ‘ingen förändring’

Det är uppenbart att Obama-kampanjen är panikslagna över John McCains val av Sarah Palin som vice. Trots att hon skulle bli USA:s första kvinnliga vicepresidenten om McCain vinner, har Obama i helgen gått ut med valreklam som har rubriken ”Ingen förändring” (No Change). Man fortsätter också tricket att koppla McCain till Bush, men amerikanska folket har inte svalt det eftersom de känner McCain och vet att han går sin egen väg. När man säger att McCain röstat med Bush i 90 procent av besluten beror det på att de flesta beslut i senaten sker i enighet, så Obama har också röstat i hög grad med Bush.
Så här ser Obama-kampanjens trista och fantasilösa valreklam ut:
httpv://www.youtube.com/watch?v=GV_uryFRPjY
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen