S-tankesmedja förfalskar citat i syfte att bevisa svensk rasism

Bloggen har redan avhandlat den kufiska boken ”Fallet Nogger Black” (här), men kan inte låta bli att länka till Mattias Svenssons analys av innehållet, som avslöjar hur socialdemokrater medvetet förvanskar citat och mörklägger fakta för att kunna ”bevisa” sin tes som ett rasistiskt Sverige: Fallet Pripp och Öhlander: Påhittade citat och selektiva fakta:

Det stör mig inte att Pripp och Öhlander åt en socialdemokratisk tankesmedja tar ställning för Centrum mot rasism och deras ”utökade” definition av rasism. Tvärtom hade det varit hedervärt om de vågat vara öppna med sina sympatier. Upp till glasskamp, bara! De ohederliga metoderna stör mig däremot. Pripp och Öhlander har struntat i minst ett seriöst inlägg som problematiserar deras teser, och de försöker misstänkliggöra sina meningsmotståndare även med närmast barnsliga metoder som att undvika namn och referenser.

Sensmoral: för socialdemokratin är alla medel tillåtna för att utmåla andra som rasister. Det är inte bara till skada för den öppna debatten, det är till skada för hela problematiken. ”Rasist” blir ännu mer ett tillmäle av typen ”din jävel”, en svordom utan innehåll. En anklagelse på personlig botten, inte för någon definierad uppfattning.
På detta sätt gör socialdemokratin enorm skada för svensk samhällsdebatt. I det billiga syftet att försöka komma åt och stämpla sina politiska motståndare, är man beredd att offra en seriös diskussion i en viktig värderingsfråga om människovärde. Socialdemokratin sjunker allt djupare i sitt moraliska träsk.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen