Moderat bloggblockad av Reinfeldts sommartal

Jag kan inte kommentera statsminister Fredrik Reinfeldts sommartal i Vaxholm eftersom moderaterna inte besvärar sig med att göra talen tillgängliga för fler än några hundra åhörare och medier på plats. Moderaterna tycks inte ha upptäckt att internet är en bra kanal för att skapa ”snackisar” om den egna politiken och att det finns bloggare som gärna skriver om och debatterar statsministerns budskap.
Man har denna gång försökt lägga upp en ljudfil i mp3, men jag lyckas inte komma åt den och kan därför inte kommentera vad statsministern har att säga. Jag känner mig utsatt för en bloggblockad av moderaterna.
UPPDATERING: Har upptäckt att ljudfilen måste laddas ner på datorn för att kunna öppnas. En ovanligt omständig hantering, men alltså inte längre en blockad…
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen