Översvallande beröm för valet av Sarah Palin

John McCains tidigare medtävlare om presidentnomineringen inom republikanerna öser beröm över valet av Sarah Palin som kandidat till posten som vicepresident.
Mitt Romney säger:

Guvernör Palins bakgrund kommer att inspirera alla amerikaner. Hon är en outsider i Washington med ett engagemang för konservativa principer som kommer att göra vårt land starkare. Jag ser fram emot att kampanja för senator McCain och guvernör Palin i hela landet.

Fred Thompson säger:

Jag är absolut salig över det här valet. Än en gång visar John McCain att han är en självständig tänkare som som målar i djärva penseldrag. Sarah Palin är en konservativ reformator med exekutiv erfarenhet som kommer att föra frisk luft med sig till Washington. Hon kommer att vara en utmärkt parhäst till McCain.

Mike Huckabee säger:

Sarah Palin är en underbar överraskning för dem av oss som hoppades att senator McCain skulle välja en principiell och autentisk konservativ ledare. Palin är både principiell och äkta. Som guvernör tillför hon föståelse för viktiga inrikespolitiska frågor som demokratiska partiet har ignorerat med sina val av president och vice. Guvernör Palin är smart, äkta, tuff och ett dynamiskt val som kommer att påminna kvinnor om att de inte är välkomna på den demokratiska valsedeln, men att de har plats på den republikanska.

Den som medierna trodde skulle bli vice, Minnesotas guvernör Tim Pawlenty intervjuas av CNN:

Pawlenty kallar Palin “ett underbart, fantastiskt, oslagbart val. Hon är exekutiv, hon är reforminriktad, dynamisk och hon har en beundransvärd personlig bakgrund.”

Senator Jim DeMint säger:

Hon är en stark försvarare av traditionella familjevärderingar, med ett otvetydigt engagemang för att skydda ofödda barns liv. Guvernör Palin vet att vi aggressivt måste skapa amerikanska energikällor som offshore oljeborrning för att rädda oss från beroende av utländsk olja.

Chuck Heath, Sarahs far säger:

Milda makter. Jag finner liksom inga ord för det här (Holy cow. I’m just kind of speechless on the whole thing.)

Inte bara konservativa, som varit tveksamma om McCain, gillar valet av Palin. Också klassiska liberaler gillar det. Tankesmedjan Cato skriver:

Palin kommer att bli extremt populär bland republikanska gräsrötter, både bland socialkonservativa och ekonomiskt liberala. Hon har lett korståg mot slöseri med skattemedel och har tagit upp kampen mot korruption i Alaskas politiska etablissemang. Det här valet innebär en hel del risktagande, men det har stora fördelar också.

Du kan se hennes framträdande på video här.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen