Omogen Obama attackerar omedelbart Sarah Palin

Obama-kampanjen har gjort följande kommentar om valet av Sarah Palin:

Idag har John McCain satt en tidigare borgmästare för en stad på 9.000 invånare med noll utrikespolitisk erfarenhet ett hjärtslag från presidentskapet. Guvernör Palin delar John McCains uppfattning om att begränsa aborträtten och fortsätta George Bushs misslyckade ekonomiska politik — det är inte den förändring vi behöver, det är mer av det gamla vanliga.

Snacka om bittert utfall. McCain-kampanjen har svarat:

Det är ganska fräckt av Obama-kampanjen att påstå att guvernör Palin inte är kvalificerad att bli vicepresident. Hon har erfarenheter som senator Obama inte kan matcha. Palin har under sin tid som guvernör skakat om Alaskas politiska ledning och uppnått verkliga resultat — såväl när det gäller korruption och etiska regler som att stoppa slöseri med skattemedel. Senator Obama har använt sin tid som vald politiker till att kampanja för att bli president.

Jag tror det är obegåvat av Obama att inte välkomna den första kvinnan på den republikanska valsedeln i presidentvalet. Han framstår som en omogen grabb som inte klarar av kvinnlig konkurrens.   
Källa: Weekly Standard.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen