Nya förslag på hur Reinfeldt kan ‘toppa laget’

Expressen har bjudit in några politiska kommentatorer i syfte att ge råd till statsminister Fredrik Reinfeldt om hur han, i likhet med Göran Persson inför valet 2006, kan toppa laget: Så toppar du laget, Reinfeldt!
Själv tycker jag Göran Perssons ’toppning’ förskräcker. Han lyckades skapa ett än sämre lag.
Därför håller bloggen fast vid sommarens uppfattning: ”Visst, jag erkänner att det är ett underhållande samtalsämne. Men knappast lösningen för Alliansen. Att byta jobb med varandra leder bara till ännu en inlärningsperiod. Nej, Alliansens ministrar måste istället börja tala med svenska folket.”
Men några av personerna är ju värda att ha i minnet om någon minister skulle avgå: Annie Johansson (c), Cecilia Stegö Chilò (m), ekonomen Stefan Fölster, Ulf Kristersson (m) och Henrik Landerholm (m). Det är alla personer som visat sig kunna hantera medierna och samtidigt stå för tydliga politiska åsikter.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen