Idel förlorare ska tala på demokraternas konvent

Jimmy Carter, John Kerry och Al Gore — alla tre stora förlorare i tidigare presidentval — kommer att tala på demokraternas konvent nästa vecka, rapporterar Rocky Mountain News i Carter, Kerry, Gore part of DNC lineup. Det är ett besked som ser ut som en tanke, när Reuters samtidigt meddelar att Barack Obama för första gången i deras mätningar har lägre stöd än John McCain bland väljarna.
McCain leder med 46 procent mot 41 för Obama i Zogby. Gissa om nervositeten ökar inom demokraterna…
Sett till snittet av alla mätningar är det nu väldigt jämt mellan dem båda, trots att det brukar vara så att oppositionspartiet fram till konventen brukar leda med omkring 10 procent eller mer — det gjorde exempelvis John Kerry för fyra år sedan.

(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen