Ara förste svensk på Drudge Report

Drudge Report är formodligen världens mest besökta webbsida. Matt Drudge i Florida hade det senaste dygnet över 20 miljoner träffar. Här har förut, vad jag kan minnas, ingen svensk lämnat några spår efter sig, annat än beskedet om Ingmar Bergmans död.
I natt var Ara Abrahamian den förste att var med på bild, sedan han kastat sin OS-medalj vid prisutdelningen.

Vad jag förstår sluter många upp på hans sida i anklagelsen om domarskandal. Domaren tilldömde honom poäng, för att huvuddomaren sedan gick in och ändrat poängen utan grund. Då är det rätt att protestera. De som kritiserar honom saknar själva passion och hjärta.
OS är inte bara diktaturkramare — tävlingen är ett skämt i hederlighet och ärlighet också. Protesten är rätt, även om den stora globala uppmärksamheten kring den kastade medaljen förmodligen ökar risken att IOK dessutom i sitt rättshaveri beslutar att ta av Abrahamian hans medalj.
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen