Tvekamp i Almedalen

Jag kommer att åka en vända till Almedalen på tisdag för att vara med i Tvekampen, under temat: ”Ytan är det nya djupet — Hur sätter man egentligen varumärken på nätet?”
Jag kommer att ställas mot Leo Lagercrantz, tidigare debattredaktör på Expressen. Tillsammans med PM Nilsson (också fd Expressen) startar han nytt medieprojekt inom Bonnierkoncernen.
Leo Lagercrantz och andra, som Viggo Cavling i Resumé, står för en ytlighetstrend i samhällsdebatten som jag vänder mig emot. Skvaller i bloggar om vem man käkat lunch med, och vad man ätit, tillför ingenting. Jag tycker inte om utvecklingen där allt fler fläker ut sitt och andras privatliv för att bli omskriven och uppmärksammad. På kort sikt kan det vara framgångsrikt, men i längden blir det destruktivt.
Det kan bli en intressant diskussion. Tisdag 8/7 kl 18.00 på Wisby Hotell. Välkommen!
(Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen