Obama utsätter döttrarna, 7 och 10, för mediernas rampljus

Båda de senaste presidentparen, Clinton och Bush, har varit stenhårda med att skydda sina barn från offentlighetens strålkastarljus. Det gäller inte för makarna Obama. Malia, 10, och Sasha, 7, kastas i mediernas gap. De har ”intervjuats” av skvaller- och kändispressen i form av Access Hollywood: Barack Obama & Family Chat With Maria Menounos.
Visst kan det verka gulligt att döttrarna ger råd till pappa om att man inte skakar hand med barn, men att utsätta dem för den här formen av exponering är synnerligen hänsynslöst. Om han vinner valet i höst kommer döttrarna inte att lämnas ifred under sin uppväxt, nu när medierna fått access till dem. De är lovligt byte.
Detta säger något om personen Obama som inte faller väl ut hos mig.
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen