Obama gör som Nixon: hämnas på medier

Under Barack Obamas turné i Mellanöstern finns så många journalister med att hans kampanj inte behöver hålla sig väl med redaktioner man ogillar. Precis som president Richard Nixon hämnades på medier som inte rapporterade som han ville, ägnar sig Obama åt hämdaktioner.
Det prestigefulla vänstermagasinet New Yorker har portats från att åka med på turnén sedan man publicerat en satir med paret Obama, rapporerar Los Angeles Times i In satirical payback, Obama camp denies New Yorker writer plane seat.
Detta ger ytterligare en pusselbit när det gäller att lära känna Barack Obamas karaktär. Skulle han bli president får han enorm makt som kan användas destruktivt mot dem han ogillar. Och bara det att man tar upp tid och energi åt “svarta listor” säger något om hur Obama prioriterar.
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen