Handfallna, fega, svaga – EUs toppmöte en parodi om Zimbabwe

Just nu rapporterar Storbritanniens premiärminister Gordon Brown inför parlamentet i London om vad EU:s toppmöte under midsommarhelgen kom fram till. Det är pinsamt att höra en av europas ledare presentera åtgärder som är så svaga och fega att alla EU:s regeringschefer borde skämmas!
Man talade om utvidgade ekonomiska sanktioner och resesanktioner för ledarskicktet i runt Robert Mugabe. Det är ju en ren förolämpning mot oss som lyssnar! Brown och Co utgår från att vi inte vet att EU inte ens upprätthåller de sanktionerna som man infört mot Mugabe själv, utan låter honom komma på internationella konferenser både i Lissabon och i Rom.
Att utvidga dessa ”saktioner” som EU inte själva upprätthåller är det yttersta beviset på EU:s totala impotens. EU är ett skämt på världsscenen. En pariodi. En dålig revy.
Medan människor slaktas sitter Europa still. Igen. Fy f-n!
Se mer: Dags att invadera Zimbabwe. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen