Bill Clinton är mycket bitter på Obama

Daily Telegraph rapporterar i Bill Clinton says Barack Obama must ‘kiss my ass’ for his support:

En högt uppsatt demokrat som arbetat för Bill Clinton har avslöjat att den förre presidenten nyligen till vänner sagt att Barack Obama måste “kyssa mitt arsle” för att få hans stöd. En annan källa säger att Bill Clinton håller Obama på distans eftersom han fortfarande inte tror att Obama kan vinna. . .
Joe Klein, författaren bakom Primary Colours om Clintons valseger 1992 och som känt den förre presidenten i över 20 år, säger att han från dem som talat med Clinton hört att han är “mycket, mycket bitter”.

Det är märkligt att se hur en person som varit så enormt skicklig på att utnyttja massmedierna under sin presidenttid, nu totalt tappat greppet. Han måste längta tillbaka till rampljuset något otroligt, varför skulle han annars överreagera på det här sättet?
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen