Riccardo-domen ett hån mot allt rättstänkande

De som sparkade ihjäl 16-åringen på Kungsholmen i oktober förra året går i praktiken fria från straff för mord. Hovrätten beslutade att ge tre av förövarna ett års ungdomsvård, ett så kort straff att det ju i och med häktningen inför rättegångarna och rabatten som kriminalvården ger är avtjänade.
Det är bara för grabbarna att gå ut på stan och fira i champagne!
I Sverige slipper man straff om man slå ihjäl andra människor.
Mitt förtroende för rättsväsendet är totalt utraderat. Det finns inte mer. Man kan lika gärna lägga ner domstolarna och avskaffa polisen. Sverige har ingen rättsskipning, bara ursäkter för mord, våld och trakasserier.
Och detta elände administreras av en borgerlig regering som ingenting gör. Man deltar inte i samhällsdebatten, utan sitter och tiger instämmande när alla vänsterflummare driver på denna utveckling där brott lönar sig.
Jag har aldrig känt sådant förakt för de svenska samhällsetablissemangen som jag gör just nu. Man har kapitulerat för vansinniga ideologier som tycker synd om brottslingar och föraktar brottsoffren. Man hånar den mördade Riccardo på ett värre sätt än de ligister som flera gånger skändat hans grav. Sverige är slut som civilisation.
Se mer i De åtalade får mildare straff. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen