Stormare till storms mot svenska skatter

Skådespelaren Peter Stormare är bioaktuell som renskötare i filmen ”Varg”. Han besökte i morse SVT:s tv-soffa och framför ett frihetsbudskap som är ovanligt rakt för att vara i Sverige. Se video! Maria Abrahamsson skriver i SVD:s ledarblogg:

Stormare [blir] ”så djävla förbannad när myndigheter ska diktera villkoren”. Sen följer ett brandtal av den världsberömda och folkkära skådespelaren i vilket han beskriver Sverige som ett rent skattehelvete på jorden.
Krav på restskattinbetalningar kommer han att riva sönder (programledaren skruvar på sig) och som tur var fick hans av skattemyndigheterna hårt åtgångne far (företagare) några lyckliga år i USA innan han dog.
Som sagt, Stormares nedslag i tv-soffan i morse var ovanlig tv.

Härligt med klarspråk. (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen