Presidentens middagstal på korrespondenternas fest

President Bush höll i natt sitt sista traditionella middagstal på Vita huset-korrespondenternas årliga personalfest, där presidenterna förväntas vara humoristiska. Bush driver med sig själv och andra politiker. Se video: White House Correspondents’ Association annual dinner.
Bush säger att McCain inte är med på middag därför att han vill hålla ett visst avstånd till sittande president. ”Han är inte ensam. Jenna har också flyttat ut”, säger Bush och syftar på dottern. ”Hillary Clinton kan inte närvara på grund av krypskytte och Barack Obama är i kyrkan”, tillägger presidenten. Se mer i Bush tweaks candidates at correspondents’ dinner.
Bäst tycker jag middagstalet 2006 var. Då framträdde två president Bush. Tillsammans med imitatören Steve Bridges höll han ett riktigt underhållande tal. Se YouTube: Steve Bridges as Dubya. (Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen