Obama utsatt för krypskytte – från svarta aktivister

Den man som Barack Obama till helt nyligen kallade sin andlige rådgivare, pastor Jeremiah Wright, gjorde i natt ett framträdande inför National Press Club i Washington som Time beskriver som ”en politisk katastrof” för Obama: Jeremiah Wright Goes to War.
Wright var stöddig, oförskämd och höll fast vid att USA:s regering skapat hiv/aids för att utrota svarta.
Reaktionerna bland Obamas supportrar efter Wrights framträdande präglades av allt från uppgivenhet till stor irritation, konstaterar USA Today i Obama backers wince at Wright’s remarks.
I en intervju i ABC News menar förre republikanske talmannen Newt Gingrich att Wright kan vara ute efter att medvetet skada Barack Obama, församlingsmedlemen som blivit en större och viktigare svart ledare än Wright själv, Gingrich: Wright May Be Deliberately Trying to Hurt Obama.
En annan kontroversiell svart pastor, Al Sharpton, anklagar samtidigt Barack Obama för att gå de vitas intressen när han uppmanat till ickevåld under protester mot en friande dom mot poliser som öppnat eld utanför en bordell och en svart man dödades, Sharpton raps Obama.
Det börjar lukta avundsjuka.
Wright och Sharpton har arbetat i årtionden och anser sig ha monopol på att tolka den svarta befolkningens känslor och åsikter. Och så stiger en relativt ung man fram och tar över hela showen.
Inom vänstern finns ingen respekt för kompetens, talang och begåvning. Obama ska vänta på sin tur! Inte använda medierna som gräddfil. Fy! (Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen