Obama nedtagen på jorden

New York Times-kolumnisten David Brook skriver idag, How Obama Fell to Earth:

För några månader sedan red Obama på sin talang. Clinton har tagit ner honom på jorden, och vi ser nu ett intressant fenomen. Republikanerna har länge utgått ifrån att de skulle förlora på grund av det ekonomiska läget och den dåliga stämningen i det egna partiet. Nu är demokraterna djupt oroade över att deras kandidat kommer att förlora i november. Välkommen till 2008 — året då alla är bedrövade.

Ja, det ser ut att bli allt annat än ett vanligt valår. Och då brukar de som bäst går på intuition ha ett försteg, och John McCains mellannamn är intuition. Hans grundläggande värderingar är så djupa, att han snabbt, intuitivt och korrekt kan kommentera olika frågor. Det ger honom övertag över en Obama som älskar att upprepa sina tal år efter år efter år, utan förändring och utan konkretisering. (Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen