Londons borgmästarval utöver det vanliga


På torsdag går London till val för att välja borgmästare. Och det är två synnerligen färgstarka kandidater som står mot varandra, som bloggen tidigare rapporterat: Ska London kicka Röde Ken för blåe Boris?
DN har ett uppslag om Londonvalet (ej online) och där framgår i ett citat, med all önskvärd tydlighet, att konservative kandidaten Boris Johnson inte är en vanlig politiker. När han fått frågan om han vill bli premiärminister svarade han så här:

Mina chanser att bli premiärminister är lika stora som att hitta Elvis på Mars, eller att jag återföds som en oliv.

Rätt tydligt svar, eller hur? Se valspecial i Daily Telegraph, Times i Boris Johnson woos suburbs – but Ken Livingstone is strong in the city. (Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen