McCains dotter bloggar

En läsare tipsar mig om bloggen McCain Blogette. Den drivs av den republikanske presidentkandidaten John McCains 23-åriga dotter Meghan. Och vill man få lite inblick bakom scen kan det bli intressant att följa hennes rapporter. Eller vad sägs om dessa bilder:
I veckan la hon upp foton från uppladdningen inför de senaste primärvalen. Bilderna visar John McCains familjära sida. T v: McCain i keps grillar för vänner och journalister på familjens gård i Hidden Valley i Arizona.
I tisdags inväntade John McCain valresultaten i Texas och Ohio tillsammans med sin långvarige talskrivare Mark Salter och kampanjrådgivaren Mark McKinnon som tillhör det nya laget som McCain anlitade när alla ansåg honom politiskt död i höstas.

Meghan gratulerade senare på valnatten sin pappa till segern: nu är han republikanska partiets presidentkandidat.
Jag ser att medierna problematiserat det faktum att en dotter till en eventuell president bloggar: Meghan McCain is not Chelsea Clinton. Man hänvisar till att Clinton gjorde allt för att skydda Chelsea och George W Bush har försökt skydda tvillingdöttrarna. Och så går Meghan McCain ut och aktivt deltar i valkampanjen på internet!
Salon intar dock en sympatisk attityd: ”I den brutala, inhumana, attackzon som presidentpolitik utgör är detta exakt den sorts handling som aldrig har tillåtits: en kandidats dotter gör sin egen sak, det hon själv vill.” (Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen