Poddradio om John McCain

Amerikanske medborgaren Billy McCormac, verksam i Stockholm, har startat poddradio i sin blogg Come to Think of It, där han gör korta 5-10 minuter långa intervjuer om det amerikanska presidentvalet. I aktuellt avsnitt medverkar jag om John McCain, Poddradio: Svenska röster om USA-valet.
Vi tar upp New York Times smutskastning och vad det är som gjort att högerflygeln inom republikanerna varit misstänksamma mot McCain, men framför allt hur valrörelsen kommer att ändra skepnad för Barack Obama (om han vinner) när hans motståndare inte längre är Hillary Clinton utan John McCain. Jag säger att Clinton inte kunnat angripa Obama effektivt, eftersom hon inte kunnat lyfta fram hur vänstervriden Obama är. Det är däremot något McCain inte kommer att göra någon hemlighet av. (Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen