Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight Show:

  • Tidningarna rapporterade i veckan att godisindustrin är så orolig över fallande konsumtion att de har tillfört koffein i sötsakerna. Okej, det gör varje förälders mardröm värre – en fet unge som är vaken hela natten.
  • Vi gratulerar en ny nations födelse – Kosovo. Man förklarade sig självständiga i veckan. President Bush var dock chockad när han fick höra det, och sa “Självständighet? Men vi har ju inte ens invaderat dem än.” [Kul formulering, men Bill Clinton bombade ju bort serberna 1999]
  • Om New York Times romansskandal är sann så har John McCains kritiker en poäng – han agerar faktiskt som en demokratisk president.
  • Hillary Clinton sa i ett tal inför “Black History Month” att Amerika kommit så långt att en svart man kan växa upp och en dag bli vice president.
  • Hillary har nu förlorat tio primärval i rad till Barack. Så gråt från och med nu är på riktigt.

(Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen