PK-vänstern attackerar Zaremba

Att ifrågasätta offerrollen i Sverige gör man inte ostraffat. Medievänstern går omedelbart till angrepp på den som hävdar något så kontroversiellt som individernas ansvar. Nu är det Marciej Zarembas tur sedan hans artiklar på temat Först kränkt vinner. I Axess skriver Peter Elmlund i Åsa Linderborg fortsätter mobba:

Efter Maciej Zarembas långa artikelserie om hur studenter utnyttjar rätten till att bli kränkt (för nästan vad som helst) för att skaffa sig makt över lärarkåren, var det bara en tidsfråga när angreppet skulle komma. Inte helt otippat var det PK-rörelsens översteprästinna, Åsa Linderborg, som tog ledningen och pekade ut Zaremba som lovligt byte, med ett av de mest skamlösa påhoppen på länge.

Linderborg — hon som försvarar terroristernas mördande av barn i Irak — använder svinaktig retorik, vilket Elmlund blottlägger. (Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen