Medievänstern skadar muslimer mer än någon annan

Inte nog med att Dagens Nyheter (oberoende syndikalistisk) låter Hizbollah-fans som Andreas Malm fylla tidningen med lögnen, medvetna feltolkningar och grov smutskastning av liberaler — de blir sura när de för mothugg också!
Nu breder denne Malm ut sig i Expressen där han har mage att tala om “att höja” debattnivån till…. gissa vad? Jo, han vill stämpla alla som inte älskar Hizbollah-ledaren Nasrallah som islamofober.
Jag kan tänka mig mer produktiva frågeställningar, som: Hur kommer det sig att Malm, DN och övrig medievänster inte problematiserar de fundamentalistiska rörelserna inom islam, utan ser dem som någon sorts hjältar? Varför vill man inte se skillnad mellan muslimer som lever sina liv i fred och dessa extremister som vill tvinga på omvärlden deras perversa samhällsmodeller? Vi är många liberaler och konservativa som kritiserar fundamentalismen hårt, och gör det därför att den inte bara är ett hot mot vår fria värld, utan också mot de muslimer som vill ha lugn och ro, skapa sig och sina barn en bättre tillvaro genom arbete och utbildning.
Har det någonsin fallit Andreas Malm, DN och övrig medievänster in att de flesta som mördas av militanta islamister i självmordsbombningar är muslimer? Som Benazir Bhutto. Vad är det om inte rasism att förvägra världens muslimer ett liv i frihet, välstånd och marknadsekonomi?
Jag vill påstå att det är Andreas Malm, DN m fl som skadar muslimer mest genom att vägra göra denna väsentliga distinktion mellan muslimer som vill leva sin vardag i fred och de extremister som vill skjuta demokrati och frihet i sank.
Det är Andreas Malm och hans vänner som är muslimernas värsta fiender genom att försvarar besinningslöst mördande av muslimska barn, kvinnor och män utfört av Hamas, Hizbollah, mullorna i Iran och andra extremister.
Se också Carl Rudbecks artikel Religionen ska tåla kritik där han om muslimer och liberalism skriver:

De har i många fall flytt från religiöst och politiskt förtryck i sina hemländer till Europa där de får de dyrka vilken gud de vill. Att det sker inom de liberala ramar som tillåter kritik ser Malm som ett tecken på förnedring och förföljelse. Andra kallar det frihet.

 (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , )

Rulla till toppen