DN Kultur stöder hitlerhälsande Hizbollah

Dagens Nyheter låter en person som heter Andreas Malm härja fritt på sina kultursidor. Han skriver dessutom ledare i syndikalisternas tidning Arbetaren. Snacka om vänster! Men det är inte nog med det. Till och med syndikalisterna tycker Andreas Malm är för extremistisk i det totala stöd för Hizbollah som han demonstrerar i sina artiklar.
Andreas Malm gör som extremvänstern alltid brukar göra – stämplar motståndarna med allehanda tillmälen, förmedlar grovt vantolkande citat och vägrar diskutera sak. Det är ren stalinism över Andreas Malms arbetsmetoder. Och han får fritt spelrum i Sveriges största tidning, Dagens Nyheter.
Det säger något om hur mycket kvaliteten i den tidningen sjunker för varje dag som Malm får spridra sin ogrundade vänsterpropaganda.
Nu senast har han publicerat artiklar där han är ute efter att stämpla alla kritiker islam som ”islamofober”, se 10/2 och 11/2. Där ljuger han uppenbart läsarna rakt i ansiktet i syfte att föröka komma åt svenska liberaler, som Johan Norberg (se Norbergs svar – som DN inte publicerar).
Tidigare har Andreas Malm skrivit rena hyllningsartiklar om den hitlerhälsande terrororganisationen Hizbollah i Arbetaren, Frihet på marken, och i Expressen, Därför ska vi stödja Hizbollah. I Expressen har han dock inte fått stå oemotsagd, Rasmus Fleischer påpekade Andreas Malms extremism i Bra att syndikalister tar avstånd från Andreas Malm och i sin blogg visar Fleischer hur Malm står på samma sida som nynazister.
Nu ska man inte döma folk genom vilka som demonstrerar på samma sida, men det är inte ett dugg förvånande att Andreas Malm och nynazister kan gå hand i hand här. Hizbollah är en terrororganisation som dödar civila, helst judar. Det är en fascistisk organisation som är motståndare mot individuell frihet och demokrati.
Exempelvis CBS 60-minutes: Hezbollah: ”A-Team Of Terrorists” och Al-Hayat i ’Culture of Death’ visar vilket förakt Hizbollah har för människors liv och hur barn indoktrineras av denna dödskult.
Att nynazister delar detta tänkande är inte så märkligt, men att Dagens Nyheter backar upp Andreas Malm och låter honom oemotsagd sprida denna antidemokratiska propaganda, dag efter dag i tidningen, det är förvånande. Och skrämmande. (Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen