McCain vinner stöd från allt fler

Det ser ut som att John McCain har stark medvind här i Florida. Han får god mediebevakning genom att flera tunga politiker i delstaten backar upp honom. Häromdagen var det senatorn och kuba-amerikanen Mel Martinez. I natt var det Floridas populäre guvernör Charlie Crist, rapporterar Miami Herald i McCain scores Crist’s endorsement.
McCain lyckas samtidigt få sin huvudrival i republikanska primärvalet – Mitt Romney – ur balans genom att attackera honom för att vara otydlig om Irak.
När det gäller ekonomi har McCain också ett rykte om sig som fiskalt konservativ, en av få republikanska politiker som röstat emot nya utgifter i kongressen. Det ryktet verkar vara viktigare än att han röstade emot Bushs skattesänkningar 2001 och 2003.
Allt tyder på att McCain kommer att vinna här i Florida på tisdag. (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen