Kungsholmsmördarna ute och misshandlar igen

Läs den här ingressen från Expressen, Anhållna för ny misshandel:

I måndags dömdes de för inblandning i dödsmisshandeln av Riccardo Campogiani.
I går anhölls de igen – misstänkta för en ny misshandel.
– Jag var livrädd. Jag trodde att det skulle sluta likadant för mig som för Riccardo, säger det 17-åriga offret till Expressen.

Sverige är drömlandet för våldsverkare och ligister. Här slår man ihjäl folk på gatorna utan att få några som helst straff. Däremot vill polis och åklagare sätta hederligt folk som skyddar sin familj mot ligister i fängelse, likt fallet i Rödeby, för att man har oförskämdheten att försvara sig mot dessa våldsverkare.
Svensk kriminalpolitik är fruktansvärd. Den är ett bevis på att partierna och politikerna totalt saknar förankring i verkligheten. Det daltas något fördjävligt med de kriminella, medan hyggligt arbetande folk ska stå ut med att trakasseras utan att få någon som helst uppbackning. Vart är det här landet på väg?! (Andra intressanta bloggar om )

Rulla till toppen