Jon Voight introducerar Giuliani


Giuliani har hamnat under mediernas radar, han har inte varit med i de sex primärval som hållits hittills och fallit i de nationella opinionsmätningarna. Men han är ärlig och säger öppet: vinner jag inte Florida är jag körd. Jag älskar politiker som säger som det är, utan omsvep. Giuliani bekräftar den bild jag har av honom som en tuff fighter som kan spela fult i mindre viktiga frågor, men gör det för att vinna de stora målen och som aldrig tappar fokus på eller visar bristande respekt för de absolut centrala värdena.
Vid ett kampanjmöte i centrala Florida igår introducerades Giuliani av skådespelaren Jon Voight. Och i detta valtal tog han av sig handskarna och kritiserade för första gången de andra republikanska kandidaterna. AP rapporterar, Giuliani on attack in Florida:

– Jag stod bakom Bushs skattesänkningar. John McCain röstade med demokraterna mot sänkningarna och Mitt Romney var tvetydig i sitt stöd, sa Giuliani.

Och det är korrekt. Ingen kandidat har själv tagit så hårda strider för sänkta skatter som Rudy Giuiani i New York. I denna vänsterns gamla fäste, där skatter aldrig sänkts, kunde Giuliani lätta medborgarnas börda med 17 procent av de kommunala skatterna.
Detta tillsammans med Giulianis bevisade ledaregenskaper i kris borde kunna ge honom segern i Florida, och veckan därpå i Kalifornien och New York. På det sättet kan Giuliani uppnå en klar och närmast ointaglig tätposition i antalet delegater.   (Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen