Livvakt avslöjar: Hillary är nyckfull och våldsam

Massmedier gör allt för att utmåla Donald Trump som en kandidat med fel temperament för att bli president. Han tar ut svängarna, går till verbala angrepp på motståndare och lovar att lägga om politiken på ett mer dramatiskt sätt än någon gjort tidigare.
Men nu ställs frågan om inte Hillary Clinton har ett ännu värre temperament. En ny bok av en veteran inom Secret Service riskerar att kullkasta hennes presidentvalkampanj, Ex-Secret Service officer: Bill and White House staff lived in fear of Hillary:

Hillary Clinton har en “Jekyll and Hyde”-personlighet som gjorde Vita husets personal vettskrämd för hennes explosiva, till och med fysiskt våldsamma, vredesutbrott, skriver en tidigare livvakt inom Secret Service som svarar för Vita husets och presidentens säkerhet.
Gary Byrne, som var posterad utanför Ovala rummet när Bill Clinton var president, porträtterar Hillary som alltför nyckfull, okontrollerad och ibland våldsam för att bli ledare för den fria världen, enligt utdrag ur kommande bok.
Anklagelserna från Byrnes, med 29 års tjänst inom försvaret och säkerhetstjänsten, hotar nu att få hennes kampanj att spåra ur dagarna innan hon officiellt förväntas säkra nomineringen som demokratiska partiets presidentkandidat.
”Det jag såg på 1990-talet fick mig att känna avsky”, skriver han i förordet till boken Crisis of Character: A White House Secret Service Officer Discloses His Firsthand Experience with Hillary som släpps 28 juni.

Frågan är om dessa karaktärsdrag kommer att bekymra massmedierna lika mycket som Trumps temperament.
Se mer: Daily Telegraph i Hillary Clinton ’gave Bill a black eye’ in White House, book claims

Rulla till toppen