Kriminella tar över, polisen kapitulerar

Äntligen tar SVT och Rapport upp det som är verkligheten: kriminella tar över Sverige i snabb takt. Polisen hotas och backar. Sverige är nu en anarki.
Allt medan regeringen och Alliansen blundar. De har inte en susning om hur verkligheten ser ut. De sprider sina floskler om galna utopier vars verklighetsförankring alltmer liknar en LSD-påtänd missbrukares.
SVT rapporterar:

En trend som blivit vanligare är att poliser tvekar att ingripa för att inte riskera sin egen säkerhet eller en okontrollerad upptrappning.

Den som tvekar att agera mot våldsverkare har redan förlorat. Det moraliska övertaget ligger hos buset, som SVT-Rapport visade genom en sekvens där också småbarn i förorten varnade polisen för att de kommer att få stryk.
Det behövs inte fler poliser, det behövs nya politiker som till 100 procent backar upp ordningsmakten och tar ansvar för alla konsekvenser av att polisen börjar arbeta som poliser och inte som de socialtanter som politiskt tillsatta (och om riktigt polisarbete okunniga) polischefer önskar.
Hur långt ska landet få förfalla i våld och anarki innan vi får politiska ledare som sätter ner foten och ser till att buset snabbt, kraftfullt och entydigt plockas ner och låses in?

Rulla till toppen