MP blundar fortfarande för islamismen

Så har då klimatministern och ”vice” statsministern Åsa Romson (MP) åter gjort ett uttalande som får oss andra att skaka på huvudet. Idag har hon kallat ett av världshistoriens värsta terrordåd den 11 september 2001 för ”olyckor”. Expressen ställer viktiga frågor om detta synsätt i ledaren, Romsons ”olyckor” tyder på grön röta:

Så hur är det ställt med reflexerna vad gäller islamism och terror inom MP? Romsons senaste ”felsägning” påminner om när hon i valrörelsen sa att Medelhavet blivit ett Auschwitz. Även då inställde sig frågor om relativisering inom MP, om bristande reflexer vad gäller Förintelsen och antisemitism. Hur går egentligen diskussionerna kring fikaborden i Miljöpartiet om sådant kan bluddras ut?

För att tillmötesgå islamismen bagatelliserar Miljöpartiet terrorism och illdåd mot judar. Man beklagar ökade motsättningar och skyller på att svenskar skulle diskriminera muslimer. Man ser ingen förklaring till motsättningar i att man i islams namn mördar, våldtar, slaktar, bränner människor. Det är inget problem. Inte alls.
Det är svenskars misstänksamhet mot främlingar som är det stora problemet för Miljöpartiet. Snacka om att sila mygg och svälja kameler.

Rulla till toppen