Jämnt mellan Trump och Clinton

Trots att Donald Trump attackeras från alla håll samtidigt — från etablissemanget i det egna partiet, alla lobbyister i huvudstaden och medierna samt demokratiska partiet — ligger han hack i häl på Hillary Clinton om de båda skulle ställas mot varandra inför presidentvalet i november.
Clinton leder med endast två procentenheter, 38-36 procent, meddelar NBC i Poll: Voters Split Between Clinton and Trump in Hypothetical November Matchup.
Jag tror inte någon annan människa hade klarat av det tryck som Trump utsätts för. Just detta, att han inte viker ner sig och gör pudlar, inger respekt hos väljarkåren. Han är sin egen herre på täppan, hur sura, arga och galna medierna, vänstern och de köpslående politikerna i Washington än blir på honom.
Och presidentposten, så som den är utformad i USA, kräver en enorm integritet och självständighet hos innehavaren. Det är inget lagarbete. ”The buck stops here”, som Harry Truman sa, för att tydliggöra att han inte kunde skylla på någon annan. Ansvaret är uteslutande presidentens.
Donald Trump visar att han kan härda ut. Nästa steg är att visa att han har strategier och policyplaner för vad han ska göra som president. Men för det har han hela sommaren och hösten.

Rulla till toppen