Polisbojkott mot Beyoncé – med all rätt

En sorts kulturkamp pågår i USA där extremvänstern attackerar polis och undergräver ordningsmaktens ställning i samhället. Nu har polisen fått nog av attacker från artisten Beyoncé som uppträtt med uniformer för Svarta pantrarna, en organisation som uppmanar till mord på poliser. Hon har också gjort musikvideo där polisbil förstörs.
Polisfacket i Miami säger nu att de inte har för avsikt att bevaka säkerheten vid hennes konsert i staden där starten på en världsturné ska gå av stapeln, rapporterar CBS i Miami Police Union Calls For Boycott Of Beyonce Concert.
Dessutom ger polisfack i andra städer stöd för idén om bojkott, rapporterar olika lokala tv-nyheter, Other police unions are looking to follow suit:.

Ordförande i en av New Yorks polisfack säger till lokalteve att han överväger att förespråka en säkerhetsbojkott av Beyoncés kommande konsert i staden. ”Ordningspolis runt om i landet måste markera mot hennes sätt att framställa polisen som skurkar”, säger Ed Mullins.
Ordförande i Houstons polisfack säger till lokalteve att många medlemmar där vill bojkotta Beyoncés framträdande i staden.

Detta är en skrämmande, men logisk utveckling. Vänsterextremister riktar hat mot polisen och uppmanar till mord på poliser. FBI rapporterar kraftig ökning i antalet dödade poliser, exempelvis i New York där två poliser i en patrullbil blev attackerade bakifrån och ihjälskjutna i ren avrättningsstil.
När artister och popstjärnor glorifierar detta hat mot ordningsmakten, är det inte mer än rätt att det får konsekvenser. Om Beyoncé och hennes anhang avskyr polisen, har jag full förståelse för att enskilda poliser inte vill riskera sin hälsa för att skydda en så genomrutten artist. Varför inte låta henne ta konsekvenserna av de hatfyllda ståndpunkter hon sprider? Låt henne vara utan polisens skydd, så får hon se vilket sorts samhälle hon inspirerar till.
Se mer: FBI: Number of cops killed on duty has spiked, Told his ex he was going to kill an officer, then did, Black Panthers Call For Killing of Police, Felon Calls for the Killing of Police Families by the Black Panthers, Arrested in ’Targeted’ Killing of Police Officer,

Rulla till toppen