Extra: Trump i mästerligt drag

Republikanske presidentkandidaten Donald Trump hamnade på defensiven i gårdagsnattens debatt. Men bara timmar senare tar han tillbaka kommandot över valrörelsen och över mediebevakningen genom att avslöja stöd från en verklig politisk tungviktare, New Jerseys guvernör Chris Christie. Det har chockat mediecirklarna och så kallade experter.
CNN:s kommentatorer tvingas säga att Donald Trump agerar mästerligt under denna valrörelse. (Det ska mycket till innan medier säger något positivt om honom.) Trump har ett exceptionell känsla för taktik som gör att han dag efter dag fullständigt dominerar amerikanska medier. Trump framträdde med Christie i Texas idag, den enda delstat där han inte leder inför “supertisdagen” 1 mars.
Christie vill inte se ännu en nykläckt senator som president (riktat mot Marco Rubio och anspelar på att Obama blev senator kort tid före presidentvalrörelsen 2008 började). Att han i New Jersey känner samhörighet med grannen från New York, Trump, ligger säkert också med i korten.
Se mer: AP i Trump rolls out powerhouse Christie endorsement , Washington Post i Christie makes surprise endorsement of Trump, Real Clear Politics i Christie Endorsement of Trump Shakes Up GOP Primary.

Rulla till toppen