Nedtystat: massofredande mot svenska tjejer, inte invandrartjejer

Som lokalpolitiker skrev Tommy Deogan om vad som hände i Kungsträdgården, när det hänt i augusti. Han påpekar att det inte var tjejer med invandrarbakgrund som utsattes för ofredande, utan etniska svenskar, Fientlighet föder fientlighet – svenskar tjejer utsatta för rasism och trakasserier:

… problematisk att vi under några år hade svårt att locka in svenska ungdomar till den,– killar som tjejer. Killarna utsattes för misshandel, rån och hot och tjejerna för sexuella trakasserier, våldtäktsförsök samt kränkningar.”

Detta gör att alla feminister som försöker förringa övergreppen har fullständigt felaktiga premisser för sitt bagatelliserande av händelserna. De var inte bara sexistiska, utan också rasistiska, riktade mot svenska tjejer.
Kriminologen Leif GW Persson talar om ”inverterad rasism” när polisen inte lagför brottsliga handlingar när de utförs av invandrare.
Men medierna mörklägger också dessa fakta. Ingen kan längre räkna med saklig rapportering från medierna.
Om invandrargäng får fritt fram att begå rasistsiska sexövergrepp på en ungdomsfestival, varför skulle inte denna kriminalitet breda ut sig i övriga samhället?
Och varför låter de etablerade partierna denna mörkläggning ske? Varför vill de inte ta fram alla fakta?

Rulla till toppen