Med ‘integration’ kommer massofredande bli vardag

Det politiska modeordet “integration” betyder att de som kommer till Sverige från andra delar av världen har rätt att ta med sig sina vanor och seder. De svenska normerna är bara ett av många sätt att bemöta andra människor. De nyanländas värderingar är lika mycket rätt som svenska.
Nu börjar vi se konsekvenserna av vad det innebär att integrera beteenden från Mellanöstern och Afrika. Det har talats mycket om massofredande av kvinnor i Köln, men det har hänt också i Kalmar. Av “administrativa skäl” gjorde polisen inget på en vecka. Enligt 24Kalmar har följande hänt:

Det är på olika ställen på Larmtorget i Kalmar som det sexuella ofredandet har skett och enligt polisens informatör Johan Bruun är de allra flesta som drabbats under 18 år.
– Ja, det stämmer. Men vi ligger lite efter med utredningen efter alla helger som har varit, säger Bruun
Övergreppen skedde efter midnatt, då män i grupp ska omringat och sexuellt ofredat unga kvinnor.
– Männen har inte förstått svenska, eller något annat språk heller. De har i alla fall vägrat lyssna på tjejerna. Vi har ingen misstänkt i nuläget, men det finns övervakningskameror som vi kommer kontrollera, sa Kalmarpolisens P-O Jansson till 24Kalmar under Nyårsdagen.
För Dagens Nyheter berättar Johan Bruun att man aldrig har varit med om någonting liknande tidigare

Men räkna med att det blir vardag framöver, så länge “integration” är rättesnöret och inte “assimilering”, som betyder att svenska normer och lagar är överordnade och att nyanlända har skyldighet att följa dem.
Vi väljare borde fråga partierna om vi verkligen vill integrera detta beteende i Sverige, eller om inte assimilering borde bli ny riktlinje för invandringspolitiken.

Rulla till toppen