Ny Paris-attack i USA?

Svenska medier undanhåller fakta om masskjutningen i Kalifornien där 14 människor dödades. De två gärningspersoner som polisen dödat har namngivits som Syed Farook och Tasheen Malik. Den tredje som ännu är på fri fot förmodas vara Farooks bror, rapporterar Sky News.
Motivet är ännu inte klarlagt. Men att det bara skulle vara resultatet av ett gräl på en arbetsplats är mindre troligt, säger en kriminolog till CNN. Det krävs omfattande planering för att utföra ett så omfattande attentat och troligt att fler är inblandade.
När det talas om de liberala vapenlagarna som orsak till skjutningen, det vänstermedierna älskar att skylla på, ska man komma ihåg att polisen desarmerat en bomb som gärningsmännen placerade ut. Det finns ingen licens för att placera ut bomber, det är förbjudet, ändå skedde det. De som avser att begå brott kan alltid gå runt lagar och regler.

Rulla till toppen