Trump gör succé hos Saturday Night Live

Olika vänsteraktivister har försökt stoppa och censurera Donald Trumps medverkan i världens äldsta humorprogram, Saturday Night Live. En vänsterorganisation har erbjudit 5000 dollar till den i publiken som skriker och avbryter hans monolog med rasistanklagelser.
Det är vidrigt att se hur vänsterkrafter i västvärlden alltmer fjärmar sig från demokratiska ideal om yttrandefrihet och öppen debatt. Vänstern har så dåliga argument att man med hot, mutor och maktmedel försöker tysta varje motståndare. Det är ynkligt.
I Sverige har vi TV4 som låter artister framföra partipolitisk propaganda i nöjesprogram — så länge det är vänsteråsikter som framförs. Om någon däremot, likt den unga tjejen från landsorten yttrar något som sedan en artist kallar rasistiskt bara för att själv få uppmärksamhet för ny platta, då sparkar TV4 ut henne med huvudet före — med motiveringen att politik inte passar i nöjesprogram. TV4 välkomnar vissa politiska åsikter och censurerar andra. Detta är inte demokrati, det är diktaturfasoner på Vladimir Putins nivå. Ingen likhet inför reglerna. Ingen opartiskhet, ingen balans, ingen journalistik, bara propaganda.
Nu föll inte det amerikanska TV-bolaget lika lätt som T(V)4 för vänsteraktivisternas totalitära beteende. Donald Trump framträdde igårkväll, och man drev med mutan för att skrika ”rasist”. (Se inledande inslag hos YouTube: Donald Trump Monologue.)
Tittarsiffrorna visar att programmet inte haft så många tittare på flera år, som igår. Flera miljoner fler än när Hillary Clinton medverkade.

Rulla till toppen