5-9 motståndsmän i Syrien utbildade för 4 miljarder

När det kommer till samhällsprogram ligger Fox News ljusår före SVT och TV4. Se detta sju minuter långa inslag från ”Fox News Sunday” igår där man avhandlar president Obamas säkerhetspolitiska strategi för Syrien. Obamas passiva politik är en orsak till flyktingströmmarna in i Europa.
Diskussionen om detta är rapp, smart, humoristisk och fokuserar på det väsentliga:
I kongressförhör i veckan avslöjades att Obamas program som har en halv miljard dollar i budget för att stödja motståndsrörelser i Syrien hittills utbildat 5 till 9 motståndsmän som deltar i strid mot Assad och IS.Samtidigt sänder Ryssland stora mängder avancerade vapen till Assadregimen i Syrien, utan att Obama agerar.Tänk om vi kunde få samhällsbevakning på denna nivå i Sverige.

Rulla till toppen