Zara Larsson är en bluff

Dessa tröttsamt egocentrerade individer som kallar sig artister. 17-åriga Zara Larsson blev känd när hon klagade på att etablerade manliga artister fick större utrymme på reklam än hon inför någon sommarfestival. Hon hatar män. Hon skickar hat-sms till ledarskribenter som inte hyllar henne. Hon har givit den narcissistiska feminismen ett ansikte.
Nu framkommer det också fram, föga förvånande, att hon stjäl andras texter och material. Expressen avslöjar: Sommarpratet var plagiat — rakt av, ord för ord.
Zara Larsson må hyllas av kulturvänstern och radikalfeminister, men hon är en bluff. En odrägligt bortskämd unge. De som vill ha ett någorlunda hyfsat samhälle borde bojkotta henne. Människor ska belönas och uppmärksammas för deras egna, uthålliga insatser och förmåga, inte för att de är ”tjejer” som vill bli kändisar och anser sig ha rätt att kvoteras in bland dem som faktiskt åstadkommit något.

Rulla till toppen