Godmorgon Världen ren S-propaganda

Sveriges Radio P1 har blivit rena reklamkanalen för socialdemokraterna inför extravalet. I söndagsmagasinet ”Godmorgon Världen” gör man en lång ”analys” av riksdagens budgetbeslut som enbart handlar om vilka ”satsningar” i den rödgröna budgeten på olika myndigheter som uteblir eftersom Alliansens budget antogs. Inte ett ord om de gigantiska skattehöjningar som stoppas och därmed räddar oss medborgare från ökade kostnader. Inte ett ord om den stoppade höjningen av arbetsgivaravgifter för unga som därmed räddar tusentals jobb för de som nyss kommit in på arbetsmarknaden.
I ”panelen” sitter som vanligt två vänsterdebattörer och en från mitten. De får spy galla över den nya moderata partiledningen innan den ens tillträtt. Regeringen undgår kritik, trots att det är regeringens klantighet som dominerat svensk politik i månader.
Den som kommit hem till Sverige efter en lång utlandsvistelse och lyssnar på detta radioprogram skulle få sig serverat en situation som dramatiskt skiljer sig från verkligheten. Det är rena Alice i Underlandet.
Godmorgon Världen är ett svenskt Pravda: vänsterns propagandaorgan.

Rulla till toppen