Alliansen ska hålla ihop och vinna 2018

Nu vill varenda journalist att ett eller flera av partierna i Alliansen ska bli knähundar åt Socialdemokraterna. Då är maktspelet åter där det varit under stora delar av 1900-talet. S kan regera hur små de än blir.
Nej, Alliansen har förändrat maktbalansen i svensk politik. Socialdemokraterna är inte största aktören. Alliansen har all anledning att fortsätta. Med 143 mandat är man fortsatt den största aktören i riksdagen, mot bara 113 mandat för S. Med förnyelse och utveckling av Alliansbygget under kommande år kan man komma tillbaka med full kraft i valet 2018.
Att kortsiktigt få igenom något med S, till priset av att förgöra Alliansen vore rent ut sagt kokat av FP eller C. Om Stefan Löfven inte kan regera med sina rödgröna stödpartier, borde Sverige gå till nyval. I ett sådant kan svenska folket inse vilket misstag man begått i att inte ge Alliansen förnyat förtroende.
Alliansen ska hålla ihop och vinna 2018, då S har regerat sig söner och samman.

Rulla till toppen