Obama vänder krisdrabbade ryggen

Istället för att leda krishanteringen efter superstormen Sandy har president Obama återgått till att driva valkampanj. Här är några rubriker i medierna om vad som nu händer i stormens efterdyningar:
Newyorkbor: Vi tvingas göra våra behov i trapphusen (NBC), “Man hittar kroppar till höger och vänster” (EW), Senator konfronterad: “Vi kommer att dö!” (Breitbart), Fallande temperatur förvärrar efterverkningarna (NBC), Drabbade rasar: vi får chocklad och kakor istället för kläder och filtar (CBS), Bilister köar i 6 timmar för bensin i New York (CBS), Chockhöjda priser på restauranger och hotell (Fox News), “Överge oss inte” (NYDaily).
Det var den här typen av kritik som framfördes efter orkanen Katrina 2005. Vad innebär det att den nu framförs dagarna före presidentvalet?

Rulla till toppen