Obama talar inför halvtomma lokaler

Inför valdagen idag har Mitt Romney hållit tal inför 28.000 i Morrisville, Pennsylvania och 30.000 i West Chester, Ohio. Allt medan Obama flyttat sina framträdanden till mindre lokaler och drar 2-3.000 deltagare. Breitbart rapporterar:

President Obama’s big rally tonight turned out to be just like his first, opening salvo of the 2012 campaign: a half-empty arena in Ohio.

Detta är naturligtvis inga representativa opinionsmätningar, men det säger något som opinionsmätningarna missat: det heta engagemang som präglar Romneys kampanj, och trötta oengagemang som präglar Obamas.
Om de politiska kommentatorer jag litar på, och som gjort analysen att opinionsmätningara är viktade på ett sätt som oriktigt gynnar Obama, har rätt kommer nattens valvaka att bli en chock för alla opinionsinstitut och för alla amerikanska och svenska medier som blint trott på dem.
Om ett dygn vet vi.

Rulla till toppen