Dagens citat om Barack Obama

Washington Post-kolumnisten George Will skriver i Obama’s campaign goes empty and strident:

Obamas oceaner av självtillräcklighet — inget underskott här — kan förklara varför han verkar fylld av förakt över att han faktiskt måste be om en andra mandatperiod som president.

Välformulerat. Till skillnad från SVT:s morgonsoffa, där naturligtvis alla tror och hoppas att Obama vinner, vill jag hävda att Romney har god chans att ta hem valet. Dels har han kvar momentum från TV-debatterna, dels kan Obamas mediala fördel under superstormen Sandy nu vändas till en nackdel. Det var dagarna efter orkanen Katrina som kritiken växte, och nu börjar kritiken komma efter Sandy. I New York rapporterar medierna att folk letar i containrar efter mat, NBC i Sandy-Starved New Yorkers Dumpster Dive.

Rulla till toppen